Puincontainer Amsterdam

Ga je binnenkort klussen in Amsterdam? Dan heb je een puincontainer nodig. Met Paridon Containers kies je voor de juiste puincontainer, op de juiste plaats en tijd.

Puincontainer bestellen

Onze puincontainers in Amsterdam

 • Afzetcontainer 3m3

  Puinafval container 3m³

  140,00 incl. btw 115,70 excl. btw
 • Afzetcontainer 6m3

  Puinafval container 6m³

  175,00 incl. btw 144,63 excl. btw

Staat jouw keuze er niet tussen? Bekijk al onze containers

Wil je een puincontainer huren in Amsterdam? Je kent het vast wel; je slaat enthousiast aan het slopen, verbouwen of renoveren en ja hoor: er komen kilo’s puin vrij. Zelfs bij het doorbreken van een simpel muurtje heb je al een hoop puin dat je af moet voeren. Maar waar laat je dat puin? Nou, simpel: in een puincontainer van Paridon Containers!

Snel en voordelig een puincontainer in Amsterdam huren

Bij een verbouwing komt vaak steen, tegels, beton of ander steenachtig materiaal vrij. Allemaal materiaal waar je snel vanaf wilt zodat jij je werk- of leefruimte weer vrij hebt. Zoek je een puincontainer in Amsterdam? Met Paridon Containers voer jij jouw puin snel, eenvoudig en voordelig af. Het is heel eenvoudig om een puincontainer te huren bij Paridon Containers. Je hebt je container zo besteld en als het moet, leveren wij hem al de volgende werkdag bij je af. Zo bestel jij je puincontainer in Amsterdam:

 1. Kies welke maat container je nodig hebt voor welk soort afval.
 2. Geef aan wanneer je de container nodig hebt. Vandaag voor 23.59 uur besteld, is de volgende werkdag geleverd!
 3. Betaal je container eenvoudig online.
 4. Wij leveren de puincontainer op de gewenste datum en jij vult hem.
 5. Daarna halen wij de container weer op en zorgen wij voor een duurzame verwerking.
Bestel je puinontainer in Amsterdam
Puincontainer Amsterdam

Welke maat puincontainer wil jij in Amsterdam bestellen?

Heb je een muurtje gesloopt of een heel kantoor? Dat maakt nogal verschil in de hoeveelheid puin die je overhoudt. Wij verhuren puincontainers in Amsterdam in verschillende formaten. We adviseren je graag over welk formaat puincontainer voor jou het handigst is. Ook kunnen we je vertellen of je een gemeentevergunning nodig hebt.

De plaatsing

De puincontainers van 3 m3 en 6 m3 passen elk op één parkeerplaats. Om hem te plaatsen, heeft de vrachtwagen echter wel wat meer ruimte nodig. Let ook op dat er geen hekjes of perkjes in de weg staan. Als het mogelijk is, zet dan minimaal twee, en liever nog drie, parkeerplaatsen af. Je hoeft zelf niet thuis te zijn als wij de puincontainer komen plaatsen. Als je bij het bestellen maar duidelijk aangeeft waar hij moet komen te staan. Een volle container is zwaar, dus het is belangrijk dat de container op een vlakke en stevige ondergrond staat. De container mag maximaal 8 weken blijven staan. Heb je hem langer nodig? Neem dan even contact met ons op.

Wat mag er in een puincontainer in Amsterdam?

Een puincontainer in Amsterdam is super makkelijk, maar let wel op; niet alles mag erin. Heb je veel uiteenlopende werkzaamheden gedaan, dan heb je misschien ook een container nodig voor bijvoorbeeld bouwafval, groenafval of grofvuil.

Container puin Amsterdam

De puincontainers die wij in Amsterdam verhuren, zijn:

Dit mag wél in de puincontainer in Amsterdam:

 • Metselwerkpuin
 • Bestratingspuin
 • Schoon grind
 • Betonpuin (met of zonder wapening)
 • Uitgeharde beton-, specie- en cementresten
 • Vloer- en wandtegels
 • Porselein, keramiek, sanitair en aardewerk
 • Dakpannen
 • (Schoon) zand <5%
 • Kalkzandsteen <5%
 • Asfalt <5%
Bestel je puincontainer

Dit mag niet in de puincontainer in Amsterdam:

 • Gevaarlijk afval
 • Bouw- en sloopafval
 • Bedrijfsafval
 • Materialen in poeder- en/of stofvorm
 • Cement
 • Gipsproducten, gasbeton en giboblokken
 • Klei
 • Metalen
 • Minerale olie
 • Stukwerkpuin
 • Pleisterwerkpuin
 • Verontreinigde grond met bijvoorbeeld teer, olie en asbest.
 • Schoorsteenpuin
 • Meer dan 5% zand/grond, kalkzandsteen of asfalt
 • Asbest of asbestgelijkend materiaal
 • Puin- en betonafval dat afkomstig is van verdachte locaties zoals tankstations, autosloopterreinen en saneringslocaties

Snel, makkelijk en duurzaam

In Amsterdam je puin laten afvoeren in een container van Paridon Containers is eenvoudig, snel en voordelig. Jij verzamelt het puin in de container en wij halen de container op de afgesproken tijd weer op. Vervolgens garanderen wij een duurzame verwerking.

Onze vrachtwagens zijn nieuw en voldoen aan de laatste richtlijnen op het gebied van milieu en duurzaamheid. Wij halen alle verschillende afvalstromen gescheiden op zodat we kunnen zorgen voor maximaal hergebruik. Afhankelijk van welk soort afval je aanlevert, brengen wij de stroom naar onze eigen afvalhub, Recycling Diemen. Na een voorsortering gaat de stroom door naar een van onze verwerkers. Deze verwerkt het afval vervolgens tot nieuwe grondstof. Zo krijgt zelfs jouw puin een tweede leven!

Waarom kiezen voor Paridon Containers?

Paridon Containers heeft ruim 95 jaar ervaring. Wij bieden altijd duurzame oplossingen tegen scherpe tarieven. Daarbij werken we met heldere contracten, je krijgt géén verassingen achteraf. Wij staan bekend om de korte lijntjes. Vandaag voor 23:59 uur besteld, is de volgende werkdag geleverd. We hebben flexibele ophaaltijden, jouw puincontainer leveren we in Amsterdam waar en wanneer jij dat wilt. Natuurlijk staan wij garant voor een duurzame en milieuvriendelijke verwerking.

Meer weten over het nut van afval scheiden en recycling? Kijk eens op de website van Milieu Centraal.

Bestel je container

Goedkoop een puincontainer huren in Amsterdam

Wil je snel en voordelig een puincontainer huren in Amsterdam? Bij Paridon Containers heb je de keuze uit een groot aanbod containers voor diverse afvalstromen. Voor je puin, maar ook voor bouwafval, grofvuil of groenafval bijvoorbeeld. Wil je eerst wat meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op. Je kan ons telefonisch bereiken via telefoonnummer 035-6931109. Mailen kan naar info@paridoncontainers.nl. Wil je liever dat wij jou benaderen? Vul dan het contactformulier in op onze website. Dan zorgen wij ervoor dat een van onze medewerkers zo snel mogelijk contact met je opneemt.

Bestel je puin- en afvalcontainers in Amsterdam

Heb je ook nog een andere afvalsoort die je in Amsterdam kwijt wilt? Dan heeft Paridon altijd een geschikte container. Wij plaatsen afvalcontainers in Amsterdam bij bedrijven, instellingen en particulieren. Waar en wanneer jij wilt. Wij kunnen zelfs een container plaatsen in het drukke centrum van Amsterdam. Je kunt onze containers in verschillende formaten huren; van 3m3 tot en met 10m3. Je kunt in Amsterdam een container huren voor de volgende afvalstromen:

Dit zeggen onze klanten over Paridon Containers

Goed en snel

Snelle levering en omwisseling van de container
koen - Bussum

Snelle levering volgens de afspraak.

Site is overzichtelijk en makkelijk te gebruiken. Keuze voor de juiste container is snel gemaakt. Volgende dag hadden we de container tussen de aangegeven tijd op straat staan. Plaatsing ging goed (we wonen in een krappe straat). We hebben in de ochtend wel even zelf gebeld om te vragen hoelaat we de container ongeveer konden verwachten.
Tim - Bussum

Goede snelle levering uitstekend

.
Elsina - Hsum

Top!

Uitstekende service
JJ - Blaricum

Zeer goed

Gebracht op de afgesproken tijd en na telefonisch contact de volgende dag opgehaald.
Michael - Almere