Goedkope container in Amsterdam

Op zoek naar een goedkope container in Amsterdam?
Met Paridon Containers kies je voor de juiste afzetcontainer, op de juiste plaats en tijd.

Container bestellen

Onze meest gekozen goedkope containers in Amsterdam

Staat jouw keuze er niet tussen? Bekijk al onze containers

Ben je op zoek naar een goedkope container in Amsterdam? Bijvoorbeeld omdat je een verbouwing of tuinrenovatie voor de boeg hebt? Zo’n grote klus kost al genoeg, dus wil je graag een goedkope container. Overal in Amsterdam plaatst Paridon Containers handige afzetcontainers. Wij leggen je uit hoe het werkt; gemakkelijk en goedkoop een container huren in Amsterdam. Lees snel verder.

Hoe huur ik een goedkope container in Amsterdam?

Wij verhuren aan bedrijven en aan particulieren goedkope containers in Amsterdam. Via onze website kun je het snel en eenvoudig zelf regelen. Je hebt hiervoor geen account nodig. Makkelijk toch? Kies één van de zes afvalstromen en jouw ideale containermaat. Laat je naam en adresgegevens achter en de datum waarop de container geplaatst moet worden. In het centrum van Amsterdam of juist ver daarbuiten? Bij ons is alles mogelijk. Na een laatste controle betaal je de bestelling en is het geregeld. In je mailbox vind je een bevestigingsmail met de factuur.

Inbegrepen in de huurprijs

Hadden wij al gezegd dat wij goedkope containers verhuren? In ons aantrekkelijke all-in tarief zit een hoop inbegrepen. Allereerst het plaatsen en ophalen van de container in Amsterdam. Daarnaast mag je de container maar liefst 8 weken huren. Zo kun jij zonder stress de klus klaren. Tot slot verwerken wij jouw afval op de meest duurzame manier. Op ons eigen afvalinzamelingsstation, Recycling Diemen, vindt een voorsortering plaats. Alle afvalstromen worden keurig gescheiden. Daarna gaan zij door op transport naar gespecialiseerde verwerkers. Daar heb jij verder geen omkijken naar!

Bestel je container in Amsterdam
Goedkope container Amsterdam

Het kiezen van een goedkope container in Amsterdam

Heb je nog niet eerder een goedkope container gehuurd? Dan is het misschien even zoeken naar de juiste maat. Zeker als je in Amsterdam niet onbeperkt de ruimte hebt. Op onze afvalstroompagina’s beschrijven wij welke maat in bepaalde situaties handig is. En misschien helpt deze vuistregel je nog meer? In een 3 kuub container passen ongeveer 30 volle kruiwagens. Een 6 kuub container bergt 60 kruiwagens, enzovoorts. Bij grove stukken zit er echter veel loze ruimte tussen het afval. Let er daarom op dat je het afval zo klein mogelijk maakt voordat je het in de container gooit. Dan maak je optimaal gebruik van de container.

Waarom is de ene container goedkoper dan de andere?

De huurprijs hangt samen met de verwerking van het afval. Hoe meer afvalstromen bij elkaar in één container, des te intensiever is de verwerking. Alle afvalstromen worden achteraf namelijk zoveel mogelijk gescheiden. Dan is er maximaal hergebruik van materialen en grondstoffen mogelijk. Kies je voor gemak of voor een goedkope container? Als de prijs voor jou belangrijk is, overweeg dan eens twee kleinere containers. Zeker als je voldoende ruimte hebt in Amsterdam. Die moeten dan wél voor specifieke afvalstromen zijn. Zo scheid je zelf al het grootste gedeelte van het afval en bespaar je kosten. Een voorbeeld. Een 3 kuub puincontainer en een 3 kuub houtcontainer samen, zijn goedkoper dan één bouwafval container van 6 kuub. Alle tarieven vind je per container op onze website.

De voordelen van Paridon Containers

  • Goedkope container in heel Amsterdam
  • Eenvoudig online bestellen zonder account
  • Vóór 23.59 uur besteld? Volgende werkdag al geleverd
  • Geen voorrijkosten
  • Inclusief 8 weken huur
  • Flexibel en klantgericht
  • Ruim 95 jaar ervaring

Enthousiast geworden? Bestel dan direct jouw goedkope container in Amsterdam. Heb je nog vragen? Kijk eens bij onze veelgestelde vragen. Je kunt ons ook bellen via 035 693 1109 of benaderen via het contactformulier. Dan nemen wij zo snel mogelijk met jou contact op. Succes met de voorbereidingen! Hopelijk mogen we snel een container bij je leveren.

Dit zeggen onze klanten over Paridon Containers

Keurig op tijd zoals afgesproken

Bij een klus wil je geen verrassingen. De 6m3 BSA container wordt keurig geplaatst op de afgesproken tijd en dag.
Stefan - Amstelveen

Altijd top

Optijd geleverd. Nooit geklaag over plaatsen ze doen altijd hun best om het mogenlijk te maken
Waĺter - Blarichum

Zeer snelle service

' s Avonds besteld en de container werd de volgende ochtend al bezorgd en keurig neergezet. Handig dat je met een link in de mail kan aangeven wanneer je wil dat hij wordt opgehaald. En ook dat gebeurde precies volgens planning.
Francisca - Bussum

Great price and easy to use

Great experience, I did everything online and went well. No hidden costs I took 3m just ground
Vaughn - Hoofddorp

Prima service, alles keurig op tijd en geregeld

Alles netjes conform afspraak geregeld
Maurice van der Bom - Laren