Snel en goedkoop lokaal een container huren

Wil je goedkoop en snel een container huren in regio Amsterdam, Almere en Het Gooi? Paridon Containers levert de volgende werkdag jouw afzetcontainer.

Direct huren

Voordelen Paridon Containers

Je wilt als particulier of bedrijf een container huren. Zo snel mogelijk, want het afval stapelt zich op. Paridon Containers helpt je verder. Bestel je voor 23.59 uur, dan leveren wij de container de volgende werkdag bij jou thuis.

 • Geen account nodig
 • Direct betalen met iDEAL of creditcard
 • Prijzen inclusief brengen en ophalen van de puincontainer
 • Voor 23.59 uur besteld, volgende werkdag geleverd

Wie kan er bij ons een container huren?

Je kunt bij ons een container huren als particulier, aannemersbedrijf, klusbedrijf of hoveniersbedrijf. We leveren containers in regio Amsterdam, Almere, Hilversum en het Gooi, maar ook ver daarbuiten. We bieden containers aan in 4 verschillende groottes, voor alle afvalstromen. Wat jouw klus ook is, onze afzetcontainers zijn geschikt!

Onze meest gekozen containers

Staat jouw keuze er niet tussen? Bekijk al onze containers

Een container huren voor elke klus

Je bent jouw huis aan het renoveren of verbouwen. Of jouw bedrijf is een gebouw aan het opknappen. Bij het slopen, renoveren, en bouwen krijg je te maken met veel afval. Én verschillende soorten afval. Bij Paridon Containers kan je een container huren waar je al jouw afval in kwijt kan.

Soms heb je meer afval dan vooraf gedacht. Dat is vervelend, want daardoor kunnen de werkzaamheden vertraging oplopen. Wil je snel een container huren? Wanneer je bij Paridon Containers voor 23.59 uur bestelt, wordt de container de volgende dag al geleverd in ons werkgebied!

Geschikt voor alle afvalsoorten

Een container huren voor houtafval? Of heb je veel grondafval? Bij Paridon Containers kun je voor alle soorten afval een container huren. Alles is mogelijk. Onze puincontainers komen in verschillende afmetingen. Wij bieden containers aan voor de volgende afvalstromen:

Container huren

Bespaar tijd door snelle en professionele levering in de regio

Tijdens het renoveren en verbouwen moet je met veel zaken rekeningen houden. Je bent hard aan het werk, en wilt zo min mogelijk tijd kwijt zijn aan bijzaken, zoals een container huren. Wij nemen na jouw bestelling alles uit handen, zodat jij direct door kan met je werk.

Wij komen in heel de regio. Van Amstelveen tot Laren. Dus ook als je in bijvoorbeeld Blaricum, Bussum, Huizen of Naarden een container nodig hebt zijn we de juiste partner.

Je kan vooraf aangeven waar de container moet worden geplaatst. Je hoeft zelfs niet eens aanwezig te zijn bij de levering. Het is voldoende als je telefonisch bereikbaar bent. Onze professionele chauffeurs plaatsen vaak de container recht voor je huis. Zo hoef jij niet ver te lopen met gevulde kruiwagens. Je betaalt geen voorrijkosten!

Container bestellen

Dit zeggen onze klanten

Snel, goede prijs en duidelijke communicatie

Online kon ik snel een container bestellen en de volgende dag stond de container er in de ochtend. Na de ophaalknop te hebben ingedrukt werd de container binnen een dag weer opgehaald. Ik raad Paridon zeker aan.
Daniel Zeevaarder - DUIVENDRECHT

Snelle plaatsing en denken goed mee

Fijn bedrijf en strakke prijs
Jasper - Almere

Container is op de goede plek geplaatst

De bezorger veld toen hij voor de deur stond waar de container exact geplaatst moest worden. Ik was zelf niet thuis. Dit is goed verlopen. De container wordt nog gebruikt en is nog niet opgehaald. Daar kan ik nu nog niks over zeggen.
Nico - Almere

Oke

In de bak stond 10 cm water , niet handig voor het in zetten van de eerste spullen ! Chauffeur heeft gebeld hoe hij de bak moest neerzetten heel goed !
Roel - Amsterdam

Snelle service

Ben erg tevreden, wordt geleverd volgens afspraak en ook opgehaald. Alleen maar goede ervaringen gehad!
Miriam - Almere

Kies uit verschillende maten

Wij leveren puincontainers die geschikt zijn voor elke klus, hoe groot of klein deze ook is. Ga je dus een badkamer opknappen of neem je een volledige tuin op de schop? Bij Paridon Containers vind je de geschikte container.

Kies uit een container van 3m3, 6m3, 10m3 open of 10m3 gesloten. We leggen uit welke container je het beste kunt huren voor welke klus.

 • Container 3m3
  Kleine renovatie of verbouwing zoals het opknappen van je badkamer? Kies dan voor een container van 3m3. Deze container huren? Dan kan je ongeveer 30 kruiwagens aan afval kwijt.
 • Container 6m3
  Deze container wordt het vaakst gebruikt bij verbouwingen. Geschikt voor de grotere verbouwingen, zoals het renoveren van de woonkamer of slaapkamers. In deze container passen ongeveer 60 volle kruiwagens.
 • Container 10m3 open
  Grote verbouwingsplannen? Kies dan voor deze container. Hier passen ongeveer 100 volle kruiwagens in. Perfect dus wanneer je jouw volledige huis of een groot deel van een kantoor gaat strippen.
 • Container 10m3 gesloten
  Wordt de container op de openbare weg geplaatst? Dan is een gesloten container huren een goed idee. Deze container kan je afsluiten met meerdere hangsloten. Via de openslaande luiken aan de zijkant van de container, gooi je eenvoudig je afval in de container.

Onze meest gekozen containers

Staat jouw keuze er niet tussen? Bekijk al onze containers

Kosten container huren

Je wilt een container huren. Welke kosten komen hierbij kijken? Hoeveel je per container betaalt, is afhankelijk van de grootte en het type afvalstroom. Per type container zijn de tarieven aangegeven. De volgende onderdelen zijn inbegrepen in de totaalprijs:

 • Container plaatsen
 • Maximaal 8 weken container huren
 • Container ophalen
 • Correct verwerken van het afval

Een container huren? Zo werkt het

Een container huren doe je eenvoudig en snel bij Paridon Containers. Zo houd jij meer tijd over voor belangrijkere klussen. We leggen uit hoe het werkt.

 1. Kies de containermaat en het type afval
 2. Bepaal waar de container geplaatst moet worden
 3. Reken af. Je ontvangt een bevestigingsmail
 4. Container tussentijds inwisselen of laten ophalen? Dat regel je eenvoudig via onze website of via de link in de bevestigingsmail

Snel een afzetcontainer huren via Paridon Containers

Morgen al een container huren? Bestel dan direct of neem contact op.