Bouwafval Amsterdam in een afzetcontainer

Wil je van je bouwafval af in Amsterdam?
Met Paridon Containers kies je voor de juiste afzetcontainer, op de juiste plaats en tijd.

Container bestellen

Onze meest gekozen containers in Amsterdam

Container nodig voor een ander soort afval? Bekijk al onze containers

Je gaat verbouwen in Amsterdam? Dan is bouwafval onvermijdelijk. Er komt vaak meer bouwafval vrij dan je denkt. Een grote container huren biedt hierbij uitkomst, zodat je snel en gemakkelijk jouw afval kwijt kunt. Paridon Containers levert en plaatst afzetcontainers voor bouwafval in Amsterdam. Je kunt kiezen uit containers voor bouwafval van 3 t/m 10 m3. Wij hebben ruim 95 jaar ervaring en kunnen je goed adviseren welke container het beste bij je past. Bovendien zorgen wij voor een duurzame verwerking van het afval. En dat alles tegen een lage prijs.

Bouwafval uit Amsterdam wordt grondstof

Bouwafval, ook wel bouw- en sloopafval genoemd, komt vrij bij het (ver)bouwen, renoveren of slopen van gebouwen. Of je nu voor jezelf of voor een ander aan de slag gaat, er komt altijd afval vrij. Eén keuken of badkamer aanpakken is nog overzichtelijk, maar een heel huis of kantoor strippen is een ander verhaal. Je blijft zitten met restmateriaal, kapot en afgedankt materiaal. Jij hebt er niets meer aan en voor jou is het afval. Wij zien het echter als grondstof! Na het verwerkings- en recyclingproces, dat deels plaatsvindt bij ons zusterbedrijf Recycling Diemen, wordt een deel van jouw afval weer gebruikt voor nieuwe producten en toepassingen. Een nuttig proces dat wij voor jou uit handen nemen.

Wat valt er onder bouwafval?

Bouwafval uit Amsterdam is een bonte mix van afvalstromen. Denk hierbij aan: (on)behandeld hout, metselwerkpuin, beton, kunststoffen, folie, karton, isolatiemateriaal, gips, glas en ijzer. Dat zijn dus veel verschillende materialen. Het mooie is dat je die ongesorteerd in de afzetcontainer mag gooien. Wel zo makkelijk toch? Middels nascheiding bij ons op het terrein, net buiten Amsterdam, wordt het bouwafval alsnog gesorteerd.

Bestel je container in Amsterdam
Bouwafval Amsterdam

Andere soorten afval in Amsterdam

Toch zijn er ook een aantal afvalstoffen die niet thuishoren bij bouwafval. Het gaat dan bijvoorbeeld om dakafval, asbest, chemisch afval of geïmpregneerd (verduurzaamd) hout. Maar misschien neem je alleen de tuin onder handen en heb je helemaal niet zoveel verschillende afvalstoffen? Naast bouwafval voeren wij in Amsterdam ook de volgende, meer specifieke, afvalstromen af:

De praktische kant van de afvalinzameling

Ga je voor een afzetcontainer? Dan hebben wij nog een paar praktische tips voor je. Hoewel de container bijna altijd op één parkeerplaats past, heeft onze vrachtwagen wel iets meer ruimte nodig om hem daar te krijgen. Houd rekening met een meter of acht, of drie parkeervakken. Staat de container op of aan de openbare weg? Informeer dan bij de gemeente Amsterdam of je een vergunning nodig hebt. Je hoeft overigens niet perse aanwezig te zijn bij het plaatsen of ophalen van de bouwafval container. Wil je dat wel? Dan kan onze chauffeur jou bellen als hij er bijna is. Kijk voor nog meer praktische tips bij onze veelgestelde vragen.

Container Zaandam Groenafval

Huur een container voor bouwafval in Amsterdam

Nu je weet wat bouwafval is en met wat voor praktische zaken je in Amsterdam rekening moet houden, kun je overgaan tot een bestelling. Een container huren in Amsterdam doe je eenvoudig online, in slechts drie stappen. Bepaal jouw afvalstroom en containermaat. Vul dan je gegevens in, inclusief de plaatsingsdatum. Tot slot betaal je. Ziezo, jouw bouwafval container in Amsterdam is geregeld. Zit hij tussentijds vol of ben je klaar? Dan kun je hier een ophaalverzoek indienen. Wij wisselen vervolgens de container om of halen hem op, op de afgesproken tijd.

Bestel je container in Amsterdam

Waarom kiezen voor Paridon Containers?

  • Ruim 95 jaar ervaring
  • Heldere contracten, géén verassingen achteraf
  • Duurzame oplossingen tegen scherpe tarieven
  • Korte lijntjes. Voor 23:59 uur besteld, is de volgende werkdag geleverd
  • Afval wordt gescheiden opgehaald i.v.m. recycling
  • Milieuvriendelijke verwerking
  • Flexibele ophaaltijden en persoonlijke service/advies

Bestel direct een bouwafval container in Amsterdam. Heb je nog vragen of wil je persoonlijk advies? Neem dan contact met ons op.

Dit zeggen onze klanten over Paridon Containers

Gewoon prima

De container was goed geplaatst en redelijk snel weer op gehaald
Sjouke - Bussum

Not satisfied

The price for 6m3 is €389 much higher, I am not satisfied. It was my compulsion that's why I rented the container, I hadn’t any choice.
Abaseen - Kolonel Palmstraat 18

Buitengewone service

Great service, good prices - container gets delivered very promptly - placement is always good (tight 2.7m driveway - several times used and always placed smoothly). Containers are usually also freshly painted and pick up is very polite and friendly. Same is contact with the customer service. If we ever need again - will use Paridon again.
Ozzy - Broek in Waterland

Prima

Goede communicatie
P - Amsterdam

Fijn bedrijf

Telefonisch goed bereikbaar en alles is op tijd gebracht en opgehaald.
G. Abera - Amsterdam