Klantenservice
035 - 69 311 09
Bel ons voor vragen of advies. Wij zijn bereikbaar op ma t/m vrij 07:00-17:00 en za 08.00-12.00
De voordelen:
  • Ruim 90 jaar ervaring
  • Flexibel en klantgericht
  • In heel Nederland
  • Geen voorrijdkosten
  • Incl. 8 weken huur
  • iDEAL en creditcard

Container Verhuur Amsterdam

U heeft afval en wilt daarvoor een container huren in Amsterdam? Dan bent u bij Paridon Containers aan het juiste adres. Wij verhuren rolcontainers en afzetcontainers tussen de 3 en 40m3. Voor elke klus een container dus!  Zo nodig adviseren wij u met plezier in het formaat, gemeentevergunningen of andere vragen over afval of containerverhuur.
 

Eenvoudig een container huren in Amsterdam?

Wilt u snel een container huren in Amsterdam? Dit kunt u snel en gemakkelijk via onze website doen. Op werkdagen voor 16u besteld dan wordt de container de volgende dag geleverd. Paridon Containers hanteert scherp concurrerende prijzen. Een gehuurde container staat nooit langer dan nodig. Een belletje is genoeg! Giftige stoffen en asbest moet u aanmelden bij de gemeente. Asbest moet worden verwijderd door gespecialiseerde bedrijven

Waarom kiezen voor Paridon Containers?
• Ruim 90 jaar ervaring
• Heldere contracten, géén verassingen achteraf
• Duurzame oplossingen tegen scherpe tarieven
• Korte lijntjes. Voor 16 uur besteld, is de volgende dag geleverd
• Milieuvriendelijke verwerking
• Flexibele ophaaltijden en persoonlijke service/advies

Paridon Containers rijdt in nieuwe vrachtwagens, wij komen uw container op de afgesproken tijd weer ophalen in Amsterdam. Paridon Containers haalt afval gescheiden op ivm hergebruik. Recyling is belangrijk!

Een container huren Amsterdam regelt u bij Paridon Containers gewoon online. Klik op deze link voor de webshop!
 

Verschillende soorten container huren in Amsterdam

Bij Paridon Containers kunt u verschillende soorten containers huren in Amsterdam. De containers zijn in verschillende formaten te huren. Zo hebben wij containers van 3 m3 tot en met 40 m3. Wij leveren de volgende containers: U kunt een container huren in Amsterdam voor bouw afval, grofvuil, puin, groenafval, tuinafval en dakafval.
 

Afzetcontainer huren Amsterdam

Bij Paridon Containers kunt u een afvalcontainer huren in Amsterdam. Zowel voor uw onderneming als voor particulier gebruik leveren wij afvalcontainers. Zelfs in het drukke centrum van Amsterdam kan een container geplaatst worden. Dat regelen wij bij Paridon Containers. Wilt u een afvalcontainer huren in Amsterdam? Wij komen de container voor u plaatsen en weer ophalen én we verwerken het afval.
 

Goedkoop een container huren in Amsterdam

Wilt u voordelig een goedkope container huren in Amsterdam? Bij Paridon Containers heeft u de keuze uit een groot aanbod containers voor diverse afvalstromen. Wilt u eerst wat meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op. U kunt ons telefonisch bereiken door te bellen naar ons telefoonnummer 035-6931109. Mailen kan naar info@paridoncontainers.nl. Wilt u liever dat wij u benaderen? Vul dan het contactformulier in op onze website. Dan zorgen wij ervoor dat onze medewerkers zo snel mogelijk contact met u opnemen.

Al zo´n 90 jaar verzorgt Paridon Containers de inzameling van afvalstoffen, van bouw- en sloopafval tot groenafval. We plaatsen containers naar behoefte (van 3 tot 40m3), halen ze stipt op tijd weer op en zorgen voor een verantwoorde verwerking. Daarnaast leveren we onder meer zand, grint, grond, compost en potgrond.
 

Heeft u vragen over container huren Amsterdam?

Neem dan contact op via 035-6931109 of stuur een e-mail naar info@paridoncontainers.nl.