Container huren in Amsterdam

Wil je een container huren in Amsterdam?
Met Paridon Containers kies je voor de juiste afzetcontainer, op de juiste plaats en tijd.

Container bestellen

Onze meest verhuurde containers in Amsterdam

Staat jouw keuze er niet tussen? Bekijk al onze containers

Container huren in Amsterdam?

Wil je een container huren in Amsterdam? Je bent aan het verbouwen, aan het opruimen of neemt de tuin eens flink onder handen. Voor je het weet, zit je dan met een flinke hoeveelheid afval. Afval waar je snel vanaf wilt! Maar wel op een makkelijke, voordelige en duurzame manier.

Paridon Containers is jouw lokale specialist voor het inzamelen en verwerken van diverse afvalstromen. Van bouw- en sloopafval en puin, tot groen- en tuinafval, houtafval, grondafval en grofvuil. Je kunt bij ons terecht voor afzetcontainers van 3 tot 10 m3. Voor elke klus leveren wij de geschikte container!

Weet je niet zeker welke container je nodig hebt? Wij adviseren je graag over welk formaat container voor jou het handigst is. Ook weten wij of je misschien gemeentevergunningen nodig hebt. Natuurlijk beantwoorden we ook al je andere vragen over afval of containerverhuur.

Huur direct je container in Amsterdam
Container huren amsterdam

Snel, makkelijk en duurzaam

Jij huurt een container in Amsterdam en je verzamelt je afval in de container. Vervolgens halen wij de container op de afgesproken tijd weer op. Simpel, snel en voordelig. Bij Paridon Containers rijden we in nieuwe vrachtwagens die voldoen aan de laatste richtlijnen op het gebied van duurzaamheid. Paridon Containers haalt afval gescheiden op zodat we kunnen zorgen voor maximaal hergebruik. Het ingezamelde afval brengen wij naar een van onze verwerkers. Die verwerkt het afval dan tot nieuwe grondstof. Zo krijgt jouw afval een tweede leven!

Meer weten over het belang van afval scheiden en recycling? Kijk eens op de website van Milieu Centraal.

Bestel je afvalcontainer in Amsterdam

Jij zit met afval, wij hebben de oplossing. Voor elke afvalsoort die je in Amsterdam kwijt wilt, heeft Paridon een geschikte container. Je kunt de containers in verschillende formaten huren. Zo hebben wij containers van 3 m3 tot en met 10 m3. Je kunt een container huren in Amsterdam voor de volgende afvalstromen:

Afzetcontainer Amsterdam

Paridon Containers levert afvalcontainers in Amsterdam bij bedrijven, instellingen en particulieren. Waar en wanneer jij wilt. Zelfs in het drukke centrum van Amsterdam kunnen wij een container plaatsen. Jij huurt een afvalcontainer in Amsterdam, wij plaatsen de container, halen hem weer op én we verwerken het afval. Snel, simpel en duurzaam.

Puincontainer Amsterdam wagen

Waarom kiezen voor Paridon Containers?

  • Ruim 95 jaar ervaring
  • Heldere contracten, géén verassingen achteraf
  • Duurzame oplossingen, scherpe tarieven
  • Korte lijntjes. Vandaag besteld, morgen geleverd
  • Milieuvriendelijke verwerking, maximaal hergebruik
  • Flexibele ophaaltijden en persoonlijke service/advies
  • Een container waar en wanneer jij wilt
Bestel je container in Amsterdam

Goedkoop een container huren in Amsterdam

Wil je makkelijk en voordelig een afvalcontainer huren in Amsterdam (of wil je een container huren in Hilversum of Almere)? Bij Paridon Containers heb je keuze uit een groot aanbod containers voor diverse afvalstromen. Wil je eerst wat meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op. Je kan ons telefonisch bereiken via telefoonnummer 035-6931109. Mailen kan naar info@paridoncontainers.nl. Wil je liever dat wij jou benaderen? Vul dan het contactformulier in op onze website. Dan zorgen wij ervoor dat een van onze medewerkers zo snel mogelijk contact met je opneemt.

Dit zeggen onze klanten over Paridon Containers

Correct en vriendelijk

We hebben een kleine container uitgezocht. Deze werd vervoerd in een grotere maat, waardoor in eerste instantie leek dat we een grote hadden besteld. Was even schrikken. Maar als verder goed verlopen.
Olga - Laren

Helemaal goed!

De website is duidelijk. De keuze hierdoor makkelijk gemaakt. Bestelling geplaatst en de volgende dag al geleverd. Helemaal goed!
Jerry - Almere

Super service!

Super service
Linda - Bussum

Correcte levering.

Container op tijd geleverd op de aangegeven plek. Complimenten aan de chauffeurs.

Reactie van het bedrijf

Beste, bedankt voor uw review en wat fijn dat u tevreden bent over onze dienstverlening. hopelijk mogen wij u in de toekomst weer bedienen met onze containers. mvg, Team Paridon containers

T - Almere

Goede service

De container werd de volgende ochtend vroeg, direct na de afspraak, afgeleverd.. Goede communicatie. Ben tevreden.

Reactie van het bedrijf

Beste Seiran bedankt voor uw review en wat fijn dat u tevreden bent over onze dienstverlening. hopelijk mogen wij u in de toekomst weer bedienen met onze containers. mvg, Team Paridon containers

Seiran - Hilversum