Container wisselen

Heb je een volle container en wil je deze laten wisselen? Dan kun je een nieuwe container bestellen via het onderstaand bestelproces. Kies hier eerst je afvalstroom en vervolgens je container.

Bij het afrekenen van de container wordt er gevraagd of het een wissel betreft. Geef in dit proces aan dat het om een wissel gaat en wij wisselen jouw volle container om voor een lege.

Selecteer de gewenste afvalstroom van uw nieuwe container:

Bouw- en sloopafval

Bent u aan het verbouwen en wilt u van uw bouwafval af, zoals steen, beton, ijzer, metaal en kunststoffen? Huur een van onze bouwcontainers.

Kies deze afvalstroom

Puinafval

Bij een verbouwing komt vaak steen, tegels, beton of ander steenachtig materiaal vrij. Met onze puincontainers voert u dit af.

Kies deze afvalstroom

Groen- en tuinafval

Wilt u tuinafval afvoeren, zoals takken, bladeren, struiken en snoeiafval? Met een container van Paridon verzamelt u al uw tuinafval in één bak.

Kies deze afvalstroom

Houtafval

Komt er bij uw verbouwing of sloopwerk veel houtafval vrij? Huur een container voor uw houtafval, zoals schuttingen, deuren, kozijnen en pallets.

Kies deze afvalstroom

Grondafval

Grond mag niet verontreinigd zijn en mag enkel bestaan uit (tuin)grond. Een kleine hoeveelheid zand, bladeren, planten of gras is geen probleem.

Kies deze afvalstroom

Grofvuil

Bent u aan het opruimen en blijft u zitten met afgedankte meubels of andere spullen? Met onze containers verzamelt u uw grofvuil netjes en veilig.

Kies deze afvalstroom