Bouwafval Container Amsterdam

Zoek je een bouwafval container in Amsterdam?
Met Paridon Containers kies je voor de juiste afzetcontainer, op de juiste plaats en tijd.

Container bestellen

Onze meest gekozen bouwafval containers in Amsterdam

Staat jouw keuze er niet tussen? Bekijk al onze containers

Bouwafval container in Amsterdam slimme oplossing

Ga je klussen of verbouwen in Amsterdam? En ben je hiervoor op zoek naar een bouwafval container? Dat heb je slim bekeken! Een bouwafval container in Amsterdam biedt namelijk veel voordelen. Paridon Containers heeft verschillende maten afzetcontainers. Wij helpen je graag aan de juiste container. Bovendien verwerken wij jouw afval ook nog eens op een duurzame manier. Dat zijn twee vliegen in één klap. Jij bent van je afval af én je draagt bij aan een beter milieu. Lees meer over onze diensten of bekijk direct onze bouwafval containers in Amsterdam.

Het gemak van een bouwafval container in Amsterdam

Het is prachtig wonen en werken in Amsterdam, maar een verbouwing kan veel tijd kosten. Zeker wanneer je veel bouwafval hebt. Amsterdam kent zes Afvalpunten, maar deze liggen ver buiten het centrum. Per keer mag je bovendien maar 1 kubieke meter bouwafval brengen. Dat is net zoveel als in één Big Bag past. Op en neer rijden in het drukke stadsverkeer is tijdrovend. Daarnaast heb je te maken met beperkte openingstijden en een wachtrij bij het Afvalpunt. In veel stadsdelen is geen Big Bag verkrijgbaar, dus hoe krijg je jouw bouwafval überhaupt bij een Afvalpunt? Paridon Containers maakt het jou gemakkelijk met bouwafval containers in Amsterdam. Wij plaatsen in alle stadsdelen en halen de container weer op zodra jij dat wilt. Je kunt 24 uur per dag en 7 dagen per week direct jouw bouwafval kwijt. Zo houd jij je werkplek opgeruimd en kun je vlot verder met de verbouwing.

Bestel je container in Amsterdam
Bouwafval container ledigen

Let hier op bij een bouwafval container in Amsterdam

Voldoende ruimte kan lastig zijn in Amsterdam, maar onze ervaren chauffeurs plaatsen ook bij weinig ruimte jouw bouwafval container op de juiste plek. Er geldt natuurlijk wel, hoe meer ruimte hoe beter. Reken minimaal één parkeerplaats voor de container zelf, en ongeveer acht meter voor de vrachtwagen om te manoeuvreren. Amsterdammertjes, fietsenrekken, bankjes of bomen in de buurt? Beter van niet. Heb je voor de deur geen ruimte om een bouwafval container te plaatsen? Overweeg om de container een stuk verderop te plaatsen als dit mogelijk is. Vraag dan bij jouw stadsloket na of je hier een vergunning voor nodig hebt. Tot slot is een stevige ondergrond gewenst, want een volle bouwafval container is zwaar. Bekijk meer praktische tips voor jouw afzetcontainer in Amsterdam bij onze veelgestelde vragen.

Een bouwafval container of een andere soort?

Komen er bij jouw verbouwing meerdere soorten afval vrij? Bijvoorbeeld puinafval, houtafval of grofvuil? Ook daar hebben wij praktische afzetcontainers voor, in verschillende maten. Bekijk hier al onze afvalstromen. Vraag jij je nu af wat voor afval er precies onder bouwafval valt? Op elke afvalstroompagina hebben wij een lijstje opgenomen van toegestane en niet-toegestane afvalstoffen. Hier vind je meer informatie over bouwafval. Met de juiste container in Amsterdam voor het juiste afval bespaar jij kosten én het milieu. Hoe beter we namelijk afval gescheiden inzamelen, hoe beter er gerecycled kan worden.

Bestel je container in Amsterdam
Bouwafval container Amsterdam

Bestel eenvoudig online bij Paridon Containers

In minder dan vijf minuten kun je een bouwafval container bestellen voor jouw klus in Amsterdam. Onze bestelmodule is overzichtelijk opgebouwd. Je ziet direct wat je moet betalen. Ons all-in tarief is inclusief plaatsen, 8 weken huur, afvoeren én het verwerken van het afval. Heb je behoefte aan persoonlijk advies? Dan staan wij je graag te woord. Bel ons op 035 693 1109 of vul het contactformulier in. Met onze jarenlange ervaring krijg je een deskundig advies. Kortom, met Paridon Containers kies je voor gemak, vriendelijke en professionele service én een duurzame verwerking van jouw bouwafval.

Bestel je container in Amsterdam

Maten afzetcontainers

  • 3 m3: lengte: 220cm; breedte: 150cm; hoogte: 120cm
  • 6 m3: lengte: 355cm; breedte: 180cm; hoogte: 110cm
  • 10 m3 open: lengte: 365cm; breedte: 185cm; hoogte: 160cm (niet leverbaar bij puinafval en grond)
  • 10 m3 gesloten: lengte: 365cm; breedte: 185cm; hoogte: 200cm (niet leverbaar bij puinafval en grond)

Dit zeggen onze klanten over Paridon Containers

Goed en snel

Snelle levering en omwisseling van de container
koen - Bussum

Snelle levering volgens de afspraak.

Site is overzichtelijk en makkelijk te gebruiken. Keuze voor de juiste container is snel gemaakt. Volgende dag hadden we de container tussen de aangegeven tijd op straat staan. Plaatsing ging goed (we wonen in een krappe straat). We hebben in de ochtend wel even zelf gebeld om te vragen hoelaat we de container ongeveer konden verwachten.
Tim - Bussum

Goede snelle levering uitstekend

.
Elsina - Hsum

Top!

Uitstekende service
JJ - Blaricum

Zeer goed

Gebracht op de afgesproken tijd en na telefonisch contact de volgende dag opgehaald.
Michael - Almere