Container huren Naarden

Zoek je een lokale specialist voor de inzameling en verwerking van diverse afvalstoffen?
Met Paridon Containers kies je voor de juiste afzetcontainer, op de juiste plaats en tijd.

Container bestellen

Onze meest gekozen containers in Naarden

Staat jouw keuze er niet tussen? Bekijk al onze containers

Huur een container in Naarden

Naarden, je zult er maar wonen! Eén van de best bewaarde vestingsteden van Nederland. En ook hier worden huizen verbouwd, garages en zolders opgeruimd en tuinen aangelegd. Als je een container huurt in Naarden, kun je het afval dat hierbij vrijkomt gemakkelijk afvoeren in een bouwcontainer. Paridon Containers verhuurt bouwafval containers voor elke klus. Wij plaatsen de container voor je deur en halen hem weer op zodra de klus is afgerond. Makkelijker wordt het niet!

Hoe huur ik een container in Naarden?

Een container huren in Naarden doe je eenvoudig via onze website. De bestelmodule is overzichtelijk en snel te doorlopen. Bedenk wat voor soort afval er vrijkomt bij jouw klus en klik die afvalstroom aan. Vervolgens kies je daar een passende containermaat bij, vul je jouw gegevens in en betaal je de container met iDeal of creditcard. Daarna doen wij de rest. Bestel je voor het eerst een puincontainer en kun je wel wat hulp gebruiken? Dan mag je ons natuurlijk altijd bellen. Wij helpen je graag op weg.

Huur je container
Container huren Naarden

Afvalcontainers in allerlei soorten en maten

De keuze is reuze bij Paridon Containers. Wij verhuren in Naarden open afzetcontainers van 3m3 t/m 10m3, waarbij de grootste maat ook in een gesloten variant verkrijgbaar is. Handig als de container op de openbare weg komt te staan en je niet wilt dat anderen jouw container gebruiken. Onze meest bestelde container is die van zes kubieke meter voor bouw- en sloopafval. Bij een gemiddelde verbouwing in Naarden en omgeving blijkt dit een handige maat te zijn. Omgerekend passen er ongeveer zestig volle kruiwagens in. Daarbij mag er een mix van afvalstoffen in de bouwcontainer en hoef je dus niet na te denken over het scheiden van je bouwafval. Dat doen wij achteraf voor je. Je kunt ook kiezen voor een specifiekere afvalcontainer, bijvoorbeeld een houtcontainer of een puincontainer. Omdat de verwerking van een enkele afvalstroom minder arbeidsintensief is, zijn de huurtarieven voor dit soort containers voordeliger.

Goed om te weten bij container huren Naarden

Als je in Naarden een bouwobject plaatst, zoals een afvalcontainer, moet je daar melding van maken bij de gemeente Gooise Meren, uiterlijk 5 werkdagen voordat wij hem komen plaatsen. Geef hierbij de plaatsingsduur door en de afmetingen van de container. Onze huurprijs is inclusief acht weken huur en de afmetingen vind je op elke containerdetailpagina. In Naarden-Vesting en Muiden-Vesting gelden andere regels. Hier is het verplicht om uiterlijk 15 werkdagen voor het plaatsen een vergunning aan te vragen. Zorg dat je klus geen vertraging oploopt en regel dit op tijd.

De voordelen van een afzetcontainer

Een container huren in Naarden betekent kiezen voor gemak en een hoop tijdwinst. Omdat Naarden geen eigen scheidingsstation heeft, boek je helemaal winst! Bespaar jezelf een hoop gedoe, een vieze auto, opgehoopt afval door beperkte openingstijden en wachtrijen bij het scheidingsstation. Met een afvalcontainer voor de deur kun je altijd 24/7 je afval kwijt. En een opgeruimde werkplek, werkt toch het prettigst.

Paridon Containers verwerking
  • Ruim 95 jaar ervaring
  • Heldere contracten, géén verassingen achteraf
  • Duurzame oplossingen tegen scherpe tarieven
  • Korte lijntjes. Voor 23:59 besteld, is de volgende dag geleverd
  • Milieuvriendelijke verwerking
  • Flexibele ophaaltijden en persoonlijke service/advies

Onze wortels liggen in ’t Gooi. Ooit opgestart in Bussum, jarenlang gehuisvest in Naarden, nog steeds een containeropslagterrein in ’s-Graveland en sinds 2019 is Diemen onze thuisbasis. Het verhuren van containers in Naarden en omgeving doen wij nog altijd met veel plezier. Je kunt bij ons dus ook terecht voor een container in Amsterdam, Almere en Hilversum. Maar ook elders kunnen wij je helpen, in heel Nederland.

Dit zeggen onze klanten over Paridon Containers

Netjes afgeleverd en de chauffeur was erg vriendelijk.

De bak eenvoudig besteld via de website, prima!
MC - Kortenhoef

Helemaal Top

Als je een container besteld via internet word er snel gehandeld en heb je de volgende dag de container al staan.
Jerry - Bussum

Goede, nette service!

Container netjes afgeleverd en opgehaald op de afgesproken dagen. Niks op aan te merken.
Alessia - Weesp

Prima service

Prima service goed geholpen
D.Bakker - Hilversum

Alles netjes volgens afspraak.

Volgende dag stond de container al tegenover mijn huis. Ik kreeg het na een week vol en met een belletje werd het gelijk opgehaald. Bedankt.
Veysel - Hilversum