Container huren Naarden

Zoek je een lokale specialist voor de inzameling en verwerking van diverse afvalstoffen?
Met Paridon Containers kies je voor de juiste afzetcontainer, op de juiste plaats en tijd.

Container bestellen

Onze meest gekozen containers in Naarden

Staat jouw keuze er niet tussen? Bekijk al onze containers

Huur een container in Naarden

Je hebt afval en wilt daarvoor een container huren in Naarden? Dan ben je bij Paridon Containers aan het juiste adres. Wij verhuren afzetcontainers tussen de 3 en 10 m3. Voor elke klus een container dus!  Zo nodig adviseren wij je met plezier in het formaat, gemeentevergunningen of andere vragen over afval of container huren in Naarden.

Paridon Containers hanteert scherp concurrerende prijzen. Een gehuurde container staat nooit langer dan nodig. Een belletje is genoeg! Giftige stoffen en asbest moet je aanmelden bij de gemeente, Asbest moet worden verwijderd door gespecialiseerde bedrijven.

Waarom kiezen voor Paridon Containers?

  • Ruim 95 jaar ervaring
  • Heldere contracten, géén verassingen achteraf
  • Duurzame oplossingen tegen scherpe tarieven
  • Korte lijntjes. Voor 23:59 besteld, is de volgende dag geleverd
  • Milieuvriendelijke verwerking
  • Flexibele ophaaltijden en persoonlijke service/advies

Paridon Containers rijdt in nieuwe vrachtwagens, wij komen je container in Naarden op de afgesproken tijd weer ophalen. Paridon Containers haalt afval gescheiden op i.v.m. hergebruik. Recyling is belangrijk!

Bestel je container in Naarden

Bij Paridon Containers kan je een afvalcontainer huren voor verschillende soorten afval zoals groenafval, dakafval, bouwafval en meer. Voor elk afvalsoort hebben wij verschillende formaten container:

Afzetcontainer Naarden

Al zo´n 95 jaar verzorgt Paridon Containers de inzameling van afvalstoffen. We plaatsen containers naar behoefte (van 3 tot 10m3), halen ze stipt op tijd weer op en zorgen voor een verantwoorde verwerking.

Heb je vragen over het huren van een container in Naarden? Neem dan contact op via 035-6931109 of stuur een e-mail naar info@paridoncontainers.nl. Voor 23:59 besteld dan heb je de container de volgende dag!

Dit zeggen onze klanten over Paridon Containers

Goed en snel

Snelle levering en omwisseling van de container
koen - Bussum

Snelle levering volgens de afspraak.

Site is overzichtelijk en makkelijk te gebruiken. Keuze voor de juiste container is snel gemaakt. Volgende dag hadden we de container tussen de aangegeven tijd op straat staan. Plaatsing ging goed (we wonen in een krappe straat). We hebben in de ochtend wel even zelf gebeld om te vragen hoelaat we de container ongeveer konden verwachten.
Tim - Bussum

Goede snelle levering uitstekend

.
Elsina - Hsum

Top!

Uitstekende service
JJ - Blaricum

Zeer goed

Gebracht op de afgesproken tijd en na telefonisch contact de volgende dag opgehaald.
Michael - Almere