Container huren Diemen

Zoek je een lokale specialist voor de inzameling en verwerking van diverse afvalstoffen?
Met Paridon Containers kies je voor de juiste afzetcontainer, op de juiste plaats en tijd.

Container bestellen

Onze meest gekozen containers in Diemen

Staat jouw keuze er niet tussen? Bekijk al onze containers

Huur een container in Diemen

Wil je binnenkort een container huren in Diemen? Stop met zoeken! Wij van Paridon Containers zijn gevestigd in Diemen en zijn dé lokale specialist in de verhuur van allerhande afzetcontainers. Voor kleine klusjes hebben wij een bouwcontainer van 3m3, onze meest bestelde maat is een container van 6m3 en voor grote projecten verhuren wij een open of gesloten afvalcontainer van 10m3. Met het huren van een container in Diemen voer je snel en gemakkelijk jouw afval af.

Het gemak van een container in Diemen

Grote hoeveelheden afval van je verbouwing of renovatie kun je 24 uur per dag en 7 dagen per week direct kwijt in een container. Dat houdt je werkplek overzichtelijk, zodat je lekker door kunt werken. Een ritje naar het Recycleplein in Diemen is ook een optie, maar hoe vervoer je al dat afval? Daarnaast kost het je veel tijd, heb je te maken met wachtrijen ter plaatse en beperkte openingstijden. Met een huurcontainer voor je deur in Diemen heb jij geen omkijken naar je afval. Als hij vol zit, bel je ons of doe je een online ophaalverzoek. Vervolgens zorgen wij voor een geruisloze afvoer en duurzame verwerking.

Huur je container
Container huren Diemen

Welke containers kan ik huren in Diemen?

Zoals we schreven verhuren wij drie verschillende maten containers in Diemen. Daarin kunnen we wel vijf verschillende afvalstromen inzamelen: bouwafval, puinafval, groen- en tuinafval, houtafval en grofvuil. Wat voor klus je ook voor de boeg hebt, Paridon Containers is jou graag van dienst. Een container huren gaat gemakkelijk via onze online bestelmodule. Je ziet direct wat je moet betalen. Ons scherpe all-in tarief is inclusief het plaatsen in Diemen, een huurperiode van acht weken en de afvoer en verwerking van het afval. En vóór 23.59 uur besteld, is de volgende werkdag al geleverd!

Grondstoffen en producten in Diemen krijgen tweede leven

Het afval uit jouw bouwcontainer gaat naar onze eigen, lokaal gelegen, sorteerinrichting van zusterbedrijf Recycling Diemen. Hier wordt het uitgesorteerd, overgeslagen en geschikt gemaakt voor hergebruik of recycling. Waardevolle grondstoffen moeten we immers zoveel mogelijk in de kringloop zien te houden. Zitten er nog goede spullen bij waar je vanaf wilt? Dan kun je die ook doneren aan kringloopwinkel RataPlan. Je kunt het zelf afgeven op de Weesperstraat 140 of maak gebruik van hun gratis ophaalservice. Je maakt niet alleen een ander blij, het is ook nog eens heel duurzaam.

Tips bij het huren van een container

Komt de afvalcontainer straks op de openbare weg te staan? Regel tijdig een vergunning bij de gemeente Diemen om te voorkomen dat jouw klus vertraging oploopt. Het kan namelijk tot wel acht weken duren! Zorg ook voor een vlakke en stevige ondergrond, want een volle puincontainer is zwaar. Daarnaast heeft onze vrachtwagen voldoende ruimte nodig om de container te plaatsen. De container zelf past prima op één parkeerplaats. Op zoek naar nog meer praktische informatie bij het huren van bijvoorbeeld een bouwcontainer, groencontainer of houtcontainer? Neem eens een kijkje bij onze veelgestelde vragen.

Paridon Containers verwerking

Paridon Containers, de meest logische keus

Voor het huren van een container in Diemen moet je bij Paridon Containers zijn. Wij zijn dé lokale specialist voor de inzameling en verwerking van diverse afvalstoffen. Wij garanderen de juiste afzetcontainer, op de juiste plaats en tijd. Wil je persoonlijk advies? Bel ons op 035 – 693 1109, we helpen je graag. Met meer dan 95 jaar ervaring weten wij als geen ander welke container bij jouw klus past.

Ondanks dat wij in Diemen gevestigd zijn, zijn wij ook de specialist voor het huren van een een container in Amsterdam, Almere, Hilversum en de rest van Nederland.

Huur je container

Dit zeggen onze klanten over Paridon Containers

Netjes afgeleverd en de chauffeur was erg vriendelijk.

De bak eenvoudig besteld via de website, prima!
MC - Kortenhoef

Helemaal Top

Als je een container besteld via internet word er snel gehandeld en heb je de volgende dag de container al staan.
Jerry - Bussum

Goede, nette service!

Container netjes afgeleverd en opgehaald op de afgesproken dagen. Niks op aan te merken.
Alessia - Weesp

Prima service

Prima service goed geholpen
D.Bakker - Hilversum

Alles netjes volgens afspraak.

Volgende dag stond de container al tegenover mijn huis. Ik kreeg het na een week vol en met een belletje werd het gelijk opgehaald. Bedankt.
Veysel - Hilversum