Klantenservice
035 - 69 311 09
Bel ons voor vragen of advies. Wij zijn bereikbaar op ma t/m vrij 07:00-17:00 en za 08.00-12.00
De voordelen:
  • Ruim 90 jaar ervaring
  • Flexibel en klantgericht
  • In heel Nederland
  • Geen voorrijdkosten
  • Incl. 8 weken huur
  • iDEAL en creditcard

Zakelijk

Grote en kleine ondernemingen maar ook particulieren: ze krijgen allemaal te maken met afval waar ze van af willen. Paridon Containers regelt het voor ze. Als zakelijke klant profiteert u van aantrekkelijke tarieven. 

Ervaring
Al velen jaren verzorgen wij de inzameling van afvalstoffen. We plaatsen containers naar behoefte (van 3m³ tot 40m³), halen ze stipt op tijd weer op en zorgen voor een verantwoorde verwerking. Door onze korte lijnen kunnen wij snel reageren op vragen van hoveniers, aannemers en/of stratenmakers. 

Rolcontainerservice
U heeft een winkel, restaurant, kantoor of bedrijf dat afval produceert? Paridon Containers heeft de oplossing. De verhuur van passende rolcontainers, een stipte lediging en milieuvriendelijke afvalverwerking in onze eigen sorteerinrichting is onze specialiteit. 

Heldere contracten 
Bij Paridon Containers weet u precies waar u aan toe bent. Alle afspraken - over de afleveringsplek, de containergrootte, inhoud, ledigingsfrequentie - worden duidelijk vastgelegd in een helder contract. Uiteraard komen we die afspraken stipt na. 

Geen verrassingen 
Wij hechten aan een persoonlijke relatie met onze klanten, al vele jaren. Dus houden we lijnen kort en luisteren goed naar uw behoeften. Veranderen uw omstandigheden? Dan kijken we naar de mogelijkheden. 

Meer weten?
Onze accountmanagers komen vrijblijvend bij u langs om te kijken naar de situatie voor uw bedrijf. Daarna adviseren wij u over de mogelijkheden tot afvalscheiding en de soorten inzamelmiddelen die er nodig zijn. Van Paridon denkt met u mee! Kostenbesparend en milieuvriendelijk is ons motto.

Voor meer informatie over onze containerservice kunt u bellen met  035-6931109 of stuur een e-mail naar verkoop@paridoncontainers.nl