Klantenservice
035 - 69 311 09
Bel ons voor vragen of advies. Wij zijn bereikbaar op ma t/m vrij 07:00-17:00 en za 08.00-12.00
De voordelen:
  • Ruim 90 jaar ervaring
  • Flexibel en klantgericht
  • In heel Nederland
  • Geen voorrijdkosten
  • Incl. 8 weken huur
  • iDEAL en creditcard

Particulieren

Gaat u binnenkort verbouwen of renoveren? Of heeft uw tuin een flinke opknapbeurt nodig? Dan heeft u natuurlijk een container nodig voor uw afval. Paridon Containers bedient zowel bedrijven als particulieren. Via onze webshop bestelt u snel en gemakkelijk de gewenste container.
 
Snel besteld én geleverd
In onze webshop kiest u zelf welke container u wenst te huren en voor welke afvalstroom. U geeft tijdens het bestellen aan wanneer u de container wenst te ontvangen. Als u vóór 16:00 uur een afzetcontainer bestelt, leveren wij deze de volgende dag. U kunt ook direct de gewenste ophaaldag aangeven of contact met ons opnemen als de container vol is. Wij halen deze dan op en zorgen voor een verantwoorde verwerking van het afval. U heeft nergens omkijken naar.
 
Afzetcontainers
Een afzetcontainer is een efficiënte manier om gedurende een specifieke periode veel afval in te zamelen. Zoals bijvoorbeeld tijdens een verbouwing. Wij beschikken over diverse soorten afzetcontainers, variërend van 3m3 tot 10m3. De containers nemen weinig ruimte in, want ze passen op 1 parkeerplaats. Het is bij ons ook mogelijk om een gesloten container te huren. Deze sluit u gemakkelijk af met een slot. Zo voorkomt u dat anderen afval in uw container gooien of hier zaken uithaalt.

Meer weten?
Twijfelt u over welke afzetcontainer u nodig heeft? Of heeft u vragen over de verschillende afvalstromen? Neemt u dan contact met ons op via 035 – 693 11 09 of via verkoop@paridoncontainers.nl. We helpen u graag!