Klantenservice
035 - 69 311 09
Bel ons voor vragen of advies. Wij zijn bereikbaar op ma t/m vrij 07:00-17:00 en za 08.00-12.00
De voordelen:
  • Ruim 90 jaar ervaring
  • Flexibel en klantgericht
  • In heel Nederland
  • Geen voorrijdkosten
  • Incl. 8 weken huur
  • iDEAL en creditcard

Rolcontainer

Ieder bedrijf produceert afval, van winkels tot productiebedrijven, restaurants en kantoorgebouwen. Rolcontainers zijn een gemakkelijke en efficiënte manier om verschillende soorten afval in te zamelen. Niet ieder bedrijf produceert dezelfde afvalstromen en heeft dezelfde afvalvolumes. Daarom is het belangrijk dat de gekozen rolcontainer goed aansluit bij de behoefte van het bedrijf. Hiervoor bent u bij Paridon Containers aan het juiste adres.

Onze rolcontainers
Paridon Containers beschikt over rolcontainers met inhoudsmaten van 120 tot en met 5000 liter. Dus of er nu veel of weinig afval bij u vrijkomt, we hebben de juiste containermaat voor uw situatie. Ons assortiment bestaat uit zowel metalen als kunststof rolcontainers. Daarnaast zijn al onze rolcontainers goed afsluitbaar, zodat de stankoverlast wordt geminimaliseerd en er geen ongedierte bij uw afval kan komen.
 
Afvalstromen
Onze rolcontainers zijn geschikt om diverse afvalstromen in te zamelen, namelijk: restafval, papier/karton, vertrouwelijke documenten, plastic, metalen en drankkartons, glas, swill, verpakte etensresten en folie. Omdat niet ieder bedrijf dezelfde wensen heeft, denken we graag met u mee om de beste oplossing voor uw situatie te bieden. Zodra de rolcontainers vol zijn, zorgen wij uiteraard ook voor een stipte lediging. Bovendien zorgen wij voor een milieuvriendelijke verwerking van het afval. 
 
Rolcontainer huren
Een rolcontainer huren bij Paridon Containers betekent dat u niet voor verrassingen komt te staan. Wij hechten grote waarde aan een persoonlijke relatie met onze klanten. Bij ons weet u altijd precies waar u aan toe bent. Alle gemaakte afspraken leggen wij vast in een helder contract. Uiteraard komen wij deze afspraken altijd na. Veranderen uw behoeften en heeft u voortaan een ander formaat rolcontainer of een andere ledigingsfrequentie nodig? Dan is het mogelijk om dit aan te passen.
 
Meer weten?
Wij helpen u graag bij het kiezen van de juiste rolcontainer. Via onderstaand formulier vraagt u gemakkelijk en snel een offerte aan. Wij adviseren u vrijblijvend over de verschillende mogelijkheden. Ook bent u bij ons aan het juiste adres voor advies over afvalscheiding. Ook hiervoor zijn onze rolcontainers namelijk zeer geschikt!
 
Wilt u niet direct een offerte aanvragen, maar heeft u wel een vraag? Dan kunt u contact met ons opnemen via verkoop@paridoncontainers.nl of 035 – 693 11 09.
 
Vul onderstaand formulier in om een rolcontainer aan te vragen: