Container huren Hilversum

Wil je een container huren in Hilversum?
Met Paridon Containers kies je voor de juiste afzetcontainer, op de juiste plaats en tijd.

Container bestellen

Onze meest gekozen containers in Hilversum

Staat jouw keuze er niet tussen? Bekijk al onze containers

Wil je een container huren in Hilversum?

Bij een verbouwing of grote klus komt afval vrij. Wil je in Hilversum een container huren om dit eenvoudig af te laten voeren? Paridon Containers is jou graag van dienst. Wij zijn dé lokale specialist voor de inzameling en verwerking van diverse afvalstoffen. Dit doen wij met handige afzetcontainers van drie tot tien kubieke meter. Snel besteld en geleverd, op de afgesproken plaats en tijd.

Wij zijn er voor ondernemers én particulieren

Ben je ondernemer en heb je binnenkort een leuke opdracht in mediastad Hilversum? Stop dan direct je zoektocht naar hoe je het afval het beste kunt afvoeren. Als ondernemer ben je helaas niet welkom bij een scheidingsstation van de Grondstoffen en Afvalstoffen Dienst (GAD). Dan zit er dus maar één ding op: een container huren bij een afvalbedrijf dat in de regio Hilversum actief is. Paridon Containers is ruim 95 jaar geleden in Bussum gestart. Na jaren in Naarden gehuisvest te zijn, staat ons kantoor sinds 2019 in Diemen. Ons opslagterrein voor containers in ‘s-Graveland hebben wij altijd aangehouden. Een snelle en correcte levering is dan ook één van onze pluspunten.

Huur direct je container in Hilversum
Container huren Hilversum

Ook particulieren hebben wij veel te bieden. Met onze jarenlange ervaring kunnen wij je goed adviseren over de juiste container. Onze persoonlijke en flexibele aanpak kenmerkt onze dienstverlening. Niet voor niets geven klanten die jou voorgingen ons een dikke 9! En zeg nou zelf. Waarom zou je tijd verspillen aan het op en neer rijden naar het scheidingsstation in Hilversum als het ook makkelijker kan? Een container huren betekent dat jij elke dag en op elk tijdstip jouw afval kwijt kunt, zónder dat dit extra tijd kost. Gewoon voor de deur! Ook voor de prijs hoef je het niet te laten. Onze scherpe tarieven zijn inclusief acht weken huur en je betaalt géén voorrijkosten.

Praktische tips voor een container huren in Hilversum

Nu je dit weet, wil je misschien wel direct een container huren in Hilversum. Toch attenderen wij je graag nog op een aantal zaken. Bedenk bijvoorbeeld waar je de container wilt laten plaatsen. Staat er geen straatmeubilair in de weg, tuinhekjes of bomen? Want hoewel de container in principe op één parkeerplaats past, heeft onze vrachtwagen iets meer manoeuvreerruimte nodig. Komt de container op de openbare weg? Dan moet je dit melden of een vergunning aanvragen bij de gemeente Hilversum. Een en ander is afhankelijk van de grootte van de container en het aantal dagen dat hij er staat. Kijk voor nog meer praktische tips over het bestelproces, het afval en de levering bij onze veelgestelde vragen.

Een container huren én duurzaam bezig zijn in Hilversum

Zonder dat jij er iets voor hoeft te doen, draag jij met het huren van een container bij aan een beter milieu. Dat is voor ondernemers en inwoners van Hilversum, midden in het Groene Hart, toch een fijn idee, niet? Paridon Containers rijdt met moderne en energiezuinige vrachtwagens. Daarnaast helpt de juiste software ons, om het logistieke proces uiterst efficiënt te laten verlopen. Zo reduceren we de CO2-uitstoot enorm. Daarnaast verwerken wij al het ingezamelde afval op een verantwoorde en duurzame wijze. Dit gebeurt deels bij onze eigen afvalhub: Recycling Diemen. Afvalstromen worden hier gesorteerd en de zuiver gescheiden stromen bieden wij aan, aan recyclebedrijven. Want alleen met goed gescheiden afvalstromen krijgen waardevolle grondstoffen een tweede leven. Zo dragen we samen bij aan een duurzamere wereld.

Bestel direct een container in Hilversum (maar ook kun je bij ons containers huren in Amsterdam, of een container huren in Almere) of neem contact met ons op zodat wij jouw laatste vragen kunnen beantwoorden.

Bestel je container in Hilversum
Container huren Hilversum

Soorten containers

Dan is het nu tijd om de juiste container te kiezen. Je kunt bij ons een container huren voor de hieronder genoemde afvalstromen. Per afvalstroom zie je de beschikbare maten staan. Als je op het plaatje van jouw gewenste maat container klikt, zie je ook de afmetingen staan. Handig voor een eventuele vergunning!

Dit zeggen onze klanten over Paridon Containers

Prima container met fijne service

Ik huur altijd bij van Paridon vanwege de duidelijke communicatie en prima prijs kwaliteit verhouding.
Martijn - Naarden

Snel en accuraat

Er zijn altijd containers op korte termijn beschikbaar die netjes en zorgvuldig op de oprit worden gezet. De container wordt altijd op tijd geleverd en weer opgehaald volgens afspraak.
Antoinette - Naarden

goede en correcte service

geen
Evert - Bussum

Goed advies en snelle levering. Prima!

Gezocht op de website die duidelijk en informatief is. Snel een keuze kunnen maken en de afhandeling verder prima.
Gerard - Bussum

Makkelijk te vinden en te regelen via de site.

Bijna alles is te regelen via de webwinkel. Prima en betrouwbaar bedrijf!
Rob - Hilversum