Container Amstelveen

Wil je een container huren in Amstelveen?
Met Paridon Containers kies je voor de juiste afzetcontainer, op de juiste plaats en tijd.

Container bestellen

Onze meest gekozen containers in Amstelveen

Staat jouw keuze er niet tussen? Bekijk al onze containers

Container huren in Amstelveen: voordelig en gemakkelijk

Wil je een container huren in Amstelveen om verbouwingsafval af te voeren? Huren bij Paridon Containers is voordelig en gemakkelijk. Of het nu om bouw- en sloopafval gaat, tuinafval of puin, wij hebben de juiste afzetcontainer voor jou. Bovendien zijn onze containers scherp geprijsd, bestel je eenvoudig online en leveren wij snel en stipt.

De pluspunten van een container in Amstelveen

“Waarom is het slimmer om een container te huren? Je kunt in Amstelveen toch ook terecht op het Afvalbrengstation?” Dat klopt. Maar bij het Afvalbrengstation op bedrijventerrein Legmeer zijn eigenlijk alleen particulieren welkom. Zij mogen per maand 1m³ verbouwingsafval, mits gescheiden, gratis wegbrengen. Breng je meer? Dan betaal je daar voor. Bedrijven daarentegen betalen sowieso, voor elke hoeveelheid afval die zij komen storten. Bij een gemiddelde verbouwing, of dat nu in huis of in de tuin is, komt er al gauw 6 kubieke meter vrij. Het loont daarom echt om een container te huren. Je bespaart hiermee geld, tijd en moeite.

Ervaar het gemak van een bak voor de deur. 24 uur per dag en 7 dagen per week kun je direct jouw afval kwijt. Geen vieze auto of extra kosten om een aanhanger te huren. Onze container staat bovendien nooit langer dan nodig in Amstelveen. Zodra je klaar bent, dien je een ophaalverzoek in en voeren wij binnen 24 uur de container weer af. Jij hebt er geen omkijken meer naar.

Container Amstelveen

Dit mag er in jouw container

Verbouwingsafval is al het afval dat vrijkomt bij een verbouwing van huis of tuin. Je kunt in Amstelveen onderstaande containers huren. Per afvalstroom omschrijven wij heel specifiek welke afvalstoffen wel/niet zijn toegestaan in de container.

Geef spullen een tweede leven

Heb je vooral met grofvuil te maken? Bijvoorbeeld omdat je een huis of kantoor moet leeghalen? Dan kom je vaak spullen tegen die nog prima te gebruiken zijn, mits schoon en heel. Gun deze spullen een tweede leven. Dat is goed voor het milieu! Breng je spullen naar Kringloopwinkel De Boemerang. Lukt dit niet? De Boemerang haalt het eventueel ook (gratis) bij je op.

Asbest accepteren wij niet

In oudere gebouwen kan asbest voorkomen. Asbest mag helaas niet in onze containers, omdat de inzameling en verwerking aan strikte regels is gebonden. Als je weet dat er asbest vrijkomt bij jouw verbouwing, dan moet je een sloopvergunning aanvragen of een sloopmelding indienen bij de gemeente Amstelveen. Lees hier meer over asbest en onder welke voorwaarden je dit wél op het Afvalbrengstation in Amstelveen mag afgeven.

Bestel je container in Amstelveen

Waarom huren bij Paridon Containers?

  • Ruim 95 jaar ervaring
  • Persoonlijke service en advies
  • De juiste afzetcontainer, op de juiste plaats en tijd
  • Heldere contracten, géén verassingen achteraf
  • Scherpe tarieven, inclusief 8 weken huur
  • Snel en flexibel. Voor 23.59 uur besteld? Volgende werkdag al geleverd.
  • Duurzame verwerking van alle afvalstromen

Zo huur je een container in Amstelveen

Een container huren in Amstelveen is snel geregeld via onze eenvoudige online bestelmodule. Heb je hulp nodig of zit je met onbeantwoorde vragen? Raadpleeg dan onze veelgestelde vragen of bel ons voor persoonlijk advies via 035-6931109. Bijvoorbeeld voor de keuze van de juiste containermaat of de verschillende afvalstromen. Eén laatste tip geven wij alvast! Staat de container straks niet op eigen terrein? Dan heb je geen vergunning nodig, maar moet je wel een melding doen bij de gemeente Amstelveen.

Dit zeggen onze klanten over Paridon Containers

Snel geleverd, snel opgehaald. Top

Snel geleverd, snel opgehaald. Top
Ilse - Bussum

Keurig optijd

Vriendelijke behandeling Keurig op de afgesproken plek geplaats
Hans - Huizen

Uitstekende en snelle service

De container werd snel en netjes geplaatst. Vriendelijke chauffeur die zijn best deed om de container zo dicht mogelijk bij onze voordeur te zetten. Ook op mails wordt supersnel en heel vriendelijk gereageerd. Dit was voor ons de 2e keer dat we afvoer hebben geregeld via Paridon en de volgende keer zullen wij dit zeker weer doen.
Lara - Almere

Top bedrijf met Top service

Een container bestellen via de site gaat gemakkelijk en volgens afspraak werd de container keurig geleverd en neergezet daar waar we ,m wilde hebben. Zelfs met spoed een tweede container besteld en deze werd weer keurig volgens afspraak geleverd. Kortom. Top service, aardige en vakbekwame chauffeurs en alles uitgevoerd zoals afgesproken.
Rob - Weesp

top bedrijf

snelle levering en ook weer het ophalen goed geregeld
Victor Zwart - Huizen