Container huren Amstelveen

Wil je een container huren in Amstelveen?
Met Paridon Containers kies je voor de juiste afzetcontainer, op de juiste plaats en tijd.

Container bestellen

Onze meest gekozen containers in Amstelveen

 • Afzetcontainer 6m3

  Puinafval container 6m³

  175,00 incl. btw 144,63 excl. btw

Staat jouw keuze er niet tussen? Bekijk al onze containers

Container huren in Amstelveen: voordelig en gemakkelijk

Wil je een container huren in Amstelveen om verbouwingsafval af te voeren? Huren bij Paridon Containers is voordelig en gemakkelijk. Of het nu om bouw- en sloopafval gaat, tuinafval of puin, wij hebben de juiste afzetcontainer voor jou. Bovendien zijn onze containers scherp geprijsd, bestel je eenvoudig online en leveren wij snel en stipt.

De pluspunten van een container huren in Amstelveen

“Waarom is het slimmer om een container te huren? Je kunt in Amstelveen toch ook terecht op het Afvalbrengstation?” Dat klopt. Maar bij het Afvalbrengstation op bedrijventerrein Legmeer zijn eigenlijk alleen particulieren welkom. Zij mogen per maand 1m³ verbouwingsafval, mits gescheiden, gratis wegbrengen. Breng je meer? Dan betaal je daar voor. Bedrijven daarentegen betalen sowieso, voor elke hoeveelheid afval die zij komen storten. Bij een gemiddelde verbouwing, of dat nu in huis of in de tuin is, komt er al gauw 6 kubieke meter vrij. Het loont daarom echt om een container te huren. Je bespaart hiermee geld, tijd en moeite.

Ervaar het gemak van een bak voor de deur. 24 uur per dag en 7 dagen per week kun je direct jouw afval kwijt. Geen vieze auto of extra kosten om een aanhanger te huren. Onze container staat bovendien nooit langer dan nodig in Amstelveen. Zodra je klaar bent, dien je een ophaalverzoek in en voeren wij binnen 24 uur de container weer af. Jij hebt er geen omkijken meer naar.

Huur direct je container in Amstelveen
Container Amstelveen

Geef spullen een tweede leven

Heb je vooral met grofvuil te maken? Bijvoorbeeld omdat je een huis of kantoor moet leeghalen? Dan kom je vaak spullen tegen die nog prima te gebruiken zijn, mits schoon en heel. Gun deze spullen een tweede leven. Dat is goed voor het milieu! Breng je spullen naar Kringloopwinkel De Boemerang. Lukt dit niet? De Boemerang haalt het eventueel ook (gratis) bij je op.

Asbest accepteren wij niet

In oudere gebouwen kan asbest voorkomen. Asbest mag helaas niet in onze containers, omdat de inzameling en verwerking aan strikte regels is gebonden. Als je weet dat er asbest vrijkomt bij jouw verbouwing, dan moet je een sloopvergunning aanvragen of een sloopmelding indienen bij de gemeente Amstelveen. Lees hier meer over asbest en onder welke voorwaarden je dit wél op het Afvalbrengstation in Amstelveen mag afgeven.

Waarom huren bij Paridon Containers?

 • Ruim 95 jaar ervaring
 • Persoonlijke service en advies
 • De juiste afzetcontainer, op de juiste plaats en tijd
 • Heldere contracten, géén verassingen achteraf
 • Scherpe tarieven, inclusief 8 weken huur
 • Snel en flexibel. Voor 23.59 uur besteld? Volgende werkdag al geleverd.
 • Duurzame verwerking van alle afvalstromen
Bestel je container in Amstelveen

Zo huur je een container in Amstelveen

Een container huren in Amstelveen is snel geregeld via onze eenvoudige online bestelmodule. Heb je hulp nodig of zit je met onbeantwoorde vragen? Raadpleeg dan onze veelgestelde vragen of bel ons voor persoonlijk advies via 035-6931109. Bijvoorbeeld voor de keuze van de juiste containermaat of de verschillende afvalstromen. Eén laatste tip geven wij alvast! Staat de container straks niet op eigen terrein? Dan heb je geen vergunning nodig, maar moet je wel een melding doen bij de gemeente Amstelveen.

Grofvuil container huren amstelveen

Dit mag er in jouw container

Verbouwingsafval is al het afval dat vrijkomt bij een verbouwing van huis of tuin. Je kunt in Amstelveen onderstaande containers huren. Per afvalstroom omschrijven wij heel specifiek welke afvalstoffen wel/niet zijn toegestaan in de container.

Dit zeggen onze klanten over Paridon Containers

Goed en snel

Snelle levering en omwisseling van de container
koen - Bussum

Snelle levering volgens de afspraak.

Site is overzichtelijk en makkelijk te gebruiken. Keuze voor de juiste container is snel gemaakt. Volgende dag hadden we de container tussen de aangegeven tijd op straat staan. Plaatsing ging goed (we wonen in een krappe straat). We hebben in de ochtend wel even zelf gebeld om te vragen hoelaat we de container ongeveer konden verwachten.
Tim - Bussum

Goede snelle levering uitstekend

.
Elsina - Hsum

Top!

Uitstekende service
JJ - Blaricum

Zeer goed

Gebracht op de afgesproken tijd en na telefonisch contact de volgende dag opgehaald.
Michael - Almere