Container huren in Almere

Wil je een container huren in Almere?
Met Paridon Containers kies je voor de juiste afzetcontainer, op de juiste plaats en tijd.

Container bestellen

Onze meest gekozen containers in Almere

Staat jouw keuze er niet tussen? Bekijk al onze containers

Huur een container in Almere

Je hebt afval en wilt daarvoor een container huren in Almere? Dan ben je bij Paridon Containers aan het juiste adres. Wij verhuren bouwafval containers tussen de 3 m3 en 10 m3. Voor elke klus een container dus! En net als de gemeente Almere verwerken wij het afval op de meest duurzame manier. Lees verder over het huren van een container of bekijk direct onze meest gekozen containers.

Paridon Containers hanteert scherp concurrerende prijzen. Voor een laag all-in tarief plaatsen wij de container in Almere en mag jij hem maar liefst acht weken huren. Ook halen wij hem bij je op zodra jij dat wenst. Tot slot verwerken wij het afval, zodat grondstoffen en materialen zoveel mogelijk hergebruikt worden. Op deze manier wordt het milieu zo min mogelijk belast. Dat past goed bij een groene en gezonde stad als Almere.

Bestel je container in Almere
Container Almere

De voordelen van een container in Almere

Het huren van een container is voor particulieren om meerdere redenen een goede keus. Zij sparen tijd, geld en moeite. Almere is een grote stad en heeft drie recyclingperrons. Eén in Almere Poort, één in Almere Buiten en één in Almere Haven. Niet elke wijk heeft zijn eigen perron, dus kan het extra veel tijd kosten om jouw afval af te voeren. Tel daarbij de beperkte openingstijden op, de drukte op de perrons én het feit dat niet elke afvalstroom op dezelfde locatie kan worden ingeleverd en tel uit je (tijd)winst. Het is overigens verplicht om in Almere alle afvalstromen gescheiden in te leveren. Lever je bouw- en sloopafval bijvoorbeeld ongesorteerd in, dan kan dat alleen tegen betaling. En wat dacht je van de eventuele extra kosten van een aanhanger om het afval te kunnen vervoeren? Het is toch zonde als je auto smerig wordt.

Door een container te huren heb je nergens meer last van. Met Paridon Containers kies je voor de juiste afzetcontainer, op de juiste plaats en tijd. De container staat nooit langer dan nodig. Zit de klus in Almere er op? Geef een ophaalverzoek door en binnen 24 uur voeren wij jouw container af. En wees gerust. Bouw- en sloopafval mag bij ons ongesorteerd in de container. Maar ook wij zorgen ervoor dat bruikbare grondstoffen en materialen een tweede leven krijgen, middels nauwkeurige nascheiding. Naast particulieren zijn ook bedrijven meer dan welkom bij ons. Ondernemers moeten immers zelf zorgdragen voor het afvoeren van hun afval. Dus ben je aannemer, hovenier of anderszins? Wij helpen je graag!

Huur nu een container in Almere

Een container huren in Almere is snel geregeld via onze eenvoudige online bestelmodule. Kom je er niet helemaal uit? Raadpleeg dan eens onze veelgestelde vragen voor handige tips. Uiteraard kun je bij ons ook terecht voor persoonlijk telefonisch advies via 035-6931109. Bijvoorbeeld over vergunningen in Almere, het formaat van je container of de verschillende afvalstromen. We zien je hopelijk snel voor het afleveren van een praktische afzetcontainer in Almere!

Bouwcontainer huren Almere

Waarom kiezen voor Paridon Containers?

  • Ruim 95 jaar ervaring
  • Flexibel en klantgericht
  • Voor 23:59 besteld, volgende werkdag geleverd
  • Scherp all-in tarief zonder voorrijkosten
  • Inclusief 8 weken huur
  • Duurzame verwerking
Bestel je container in Almere

Welke container kun je huren?

Al ruim 95 jaar verzorgt Paridon Containers de inzameling van afvalstoffen, van bouw- en sloopafval tot groenafval. Wat voor klus je ook te doen hebt, je vindt altijd een geschikte container. Vanuit onze locaties Diemen en ‘s Gravenland kunnen we bovendien snel leveren in Almere, maar ook in bijvoorbeeld Amsterdam, Hilversum en ver daarbuiten. Als je vóór 23.59 uur een container huurt, staat hij de volgende werkdag al voor je deur. Je kunt kiezen uit de volgende afvalstromen:

Dit zeggen onze klanten over Paridon Containers

Netjes afgeleverd en de chauffeur was erg vriendelijk.

De bak eenvoudig besteld via de website, prima!
MC - Kortenhoef

Helemaal Top

Als je een container besteld via internet word er snel gehandeld en heb je de volgende dag de container al staan.
Jerry - Bussum

Goede, nette service!

Container netjes afgeleverd en opgehaald op de afgesproken dagen. Niks op aan te merken.
Alessia - Weesp

Prima service

Prima service goed geholpen
D.Bakker - Hilversum

Alles netjes volgens afspraak.

Volgende dag stond de container al tegenover mijn huis. Ik kreeg het na een week vol en met een belletje werd het gelijk opgehaald. Bedankt.
Veysel - Hilversum